Anmeldelser

“Musicarma kan ALT det, som jeg finder vigtigt i muligheden for at skabe åndehuller med ro i børns hverdag. Musikken er af høj kvalitet. Sangene er fra den danske sangskat, og tilhører derfor kulturarven. De er langsomme og rolige og uden sang, som kun ville forstyrre i forhold til muligheden for optimal ro”.

Lola Jensen, Familievejleder

Vores brugere siger:

“En skøn bog med behagelig musik. Anbefalelsesværdig – især til de store børn i vuggestuen og børn i børnehaven.
“Musikken er god og har noget beroligende over sig, som jeg er sikker på, kan være til gavn for mange børn”.
Michael, Far til 5-årig
“Musicarma har haft en stor positiv betydning for os, fordi aftenerne er blevet roligere”.
Tine, mor til 3
“Utrolig behagelig musik og glædeligt genhør med sange, jeg elsker, og som jeg gerne vil give videre”.
Kirsten, Mor til børn på 2 år og 4 år
"Bruges forskelligt; man kan lytte til det mens man farvelægger, til at falde i søvn til, som stemningsmusik og meget mere.
“Fantastisk musik og virkelig flotte illustrationer”.
Lise, Mor til 2
“Vi sætter musikken på om morgenen, og så bruger vi temaerne i remserne som inspiration til, hvad børnene kan tegne. Nu, hvor det er vinter, læser vi remsen ‘Vinter’, og så tegner børnene for eksempel en snemand, mens de lytter til musikken og vintersangen ‘Spurven sidder stum bag kvist’, der er en af cd’ens 9 sange”.
Inger, indskolingslærer, Højboskolen
"Jeg fik testet bog og CD på samtlige 3 unger i går aftes med det resultat, at begge de store var meget tæt på at falde i søvn, før julekalenderen startede i fjernsynet. Agnes på 3 sov som en sten, da vi var igennem CD’en, så jeg kan bestemt bekræfte, at produktet virker".
Michael, far til 3
Musicarma har været en stor succes i vores hjem. Vi anvender ofte musikken og malebøgerne når vores drenge har en konfliktfyldt dag eller har brug for en time-out. Det virker! Dejlig musik, der også får de voksne til at slappe af 😊


Erling, far til 2
Den beroligende musik, øvelserne, de sødmefyldte illustrationer og fine remser går op i en højere enhed, og har mange anvendelses-muligheder. Kun fantasien sætter grænser men uanset hvad, vil der være grundlag for at skabe nogle gode åndehuller i en travl hverdag. Virkelig fin tilføjelse som bør være at finde på alle børnebiblioteker.

Lektørudtalelse - Signe Rugtved Andersen
"Alle sangene er sange fra den danske sangskat – de følger årstiderne. Det er jeg ret vild med. Som lærer er jeg nødt til at hoste ordet… dannelse. Musikken er dejlig, blød og lige, hvad familien har brug for sådan en tidlig vintermorgen. Den bliver spillet af Trio Before."
"Børn kan profitere af beroligende musik" "Skab RO med NYT børnebogskoncept" Et nyt koncept har haft gode resultater med at skabe ro på børnene …

Se indslagene fra TV2 om Musicarma på Haslev Bibliotek og Stilling Skole

Musicarma samarbejdspartnere

Herunder vores officielle samarbejdspartnere, som alle formidler mindfulness for børn på professionel vis.

 

Lotte Salling

Lotte er medforfatter til Musicarma bogen – mindfulness med musik for børn. Lotte har skrevet de forskellige vers og er fantastisk til at skrive til børn og barnlige sjæle. Vi elsker Lotte Sallings mange forskellige børnebøger, og vi kan kun anbefale jer at besøge hendes hjemmeside og gå på opdagelser i de forskellige bøger.

vicca.dk

Hjemmesiden vicca.dk er et fantastisk sted, hvis du har børn i skolealderen. Det er et skoleunivers, hvor man kan købe alt det man har brug for, når man har børn i skolealderen. Samtidig er det muligt at købe produkter, der understøtter og styrker børnenes indlæring. Noget vi i Musicarma synes er enormt vigtigt, så vi synes Charlotte fra vicca.dk gør et fantastisk stykke arbejde for vores kære børn.

gyldendals børnebogklub

Vi er stolte af at kunne kalde Gyldendals børnebogklub vores samarbejdspartner. Gyldendals børnebogklub tilbyder bøger til børn i alle aldre til en god klubpris. I Gyldendals Børnebogklub er der bøger, hvis I vil underholdes, men også bøger om f.eks. søvn og kost, der kan understøtte dit barns udvikling.

charlotte schultz design

Charlotte designer super fint yogatøj, der er behageligt at have på og som gør, at du føler dig fri, når du har det på. Vi kan kun give Charlotte de bedste anbefalinger herfra.

bog og ide

Bog og Ide er et genialt sted at handle, hvis du er i dit kreative hjørne og mangler et spil, en bog eller nogle nye blyanter. Vi synes butikken kan utroligt mange ting, og vi kan kun anbefale butikken til andre.

saxo.COM

Saxo tilbyder bøger til mange forskellige, og de har Danmarks største udvalg af bøger. Vi kan kun anbefale jer at tage et kig på deres hjemmeside, og se om I bliver inspireret.

HELSAM

Helsam er en helsekost butik, der går op i sundhed på flere forskellige niveauer. De tænker over, hvorledes vi kan skabe de bedste betingelser for vores krop, og vi er helt enige i, at vi skal huske at give os selv og vores børn et pusterum i løbet af dagen. Det tror vi på er med til at gøre os sunde.

TATIANA TANASA

 

Tatiana er illustrator og bor i øjeblikket i Bukarest. Hun har eksamen fra universitetet samt fra en kunsthøjskole. Hun har tidligere lavet en del grafisk design, men har i de senere år koncentreret sig om illustrativ kunst.

Musicarma logo - En smilende sommerfugl med musik

@ Musicarma 2023

Tilmeld dig vores nyhedsbreve

Og få en GRATIS Musicarma mini mandala malebog!

Samtidig får du særtilbud, inspiration og gode råd.